Advocatuur waarmee u sterk staat

 

VR-Advocatuur is opgericht in 1990 en gevestigd in Spijkenisse, gemeente Nissewaard. Met scherpere tarieven dan onze concurrenten, aandacht voor uw verhaal én door feiten en motieven in kaart te brengen, zorgen we ervoor dat u sterk staat. Bij conflicten, tijdens procedures, tijdens uw ondernemerschap én in uw schoenen. U vertelt. Wij luisteren, adviseren en begeleiden u persoonlijk.

Klachtenregeling

VR-Advocatuur hecht grote waarde aan uw tevredenheid. Daarom doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Tóch kan het voorkomen dat u ontevreden bent over een bepaald aspect van onze dienstverlening. Bezoek hiervoor de pagina klachtenregeling.

Registratie rechtsgebieden

De heer mr. B.K.A. van Rijsbergen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Erfrecht
  • Ondernemingsrecht, subrechtsgebieden:

Bestuurdersaansprakelijkheid

Vennootschappen

Verenigingen en stichtingen

 

Op grond van deze registratie is mr. Bart van Rijsbergen verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Rechtsvorm

De advocatenpraktijk van VR-Advocatuur wordt uitgeoefend in de vorm van een besloten vennootschap. De vennootschap staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 24331085.

Algemene Voorwaarden met beperking aansprakelijkheid

Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden bevatten onder meer een beperking van onze aansprakelijkheid. De voorwaarden worden op uw verzoek toegezonden en zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam. Raadpleeg hier onze algemene voorwaarden.