Sparringpartner voor strategie

 

In (grotere) ondernemingen speelt de juridische kant een cruciale rol in een ondernemingsstrategie. Het is een speelveld waar juridische en bedrijfseconomische belangen voortdurend tegen elkaar worden afgewogen. Bij complexe vraagstukken voelt VRP Advocaten zich als een vis in het water. Op bestuurlijk niveau zijn wij dan ook graag juridische sparringpartner en adviseur ineen: persoonlijk, zonder blad voor de mond en niet voor een gat te vangen. Dit klinkt ambitieus. Dat zijn we ook, net als u. Neem gerust contact op als u eens met ons hierover van gedachten wilt wisselen.

Een aantal juridische activiteiten op strategisch vlak zijn:

  • Het versimpelen en herstructureren van een onderneming (Van 12 BV’s naar 2 BV’s)
  • Het toetsen van investeringen op het gebied van zekerheidsrecht (U heeft geïnvesteerd en wilt er zeker van zijn dat u wordt terugbetaald )
  • Aandeelhoudersgeschillen (Het uitkopen van een aandeelhouder of een verschil van inzicht tussen aandeelhouders)
  • Afwikkeling van de opheffing van een rechtsvorm (Opheffen van een vennootschap of het stopzetten van bedrijfsactiviteiten)
  • Reorganisaties
  • Juridische positie van ondernemingen in zwaar weer en bij faillissementen

Bestuurlijke ervaring

VR-Advocatuur heeft meer dan 30 jaar ervaring. Sinds 2003 Bart van Rijsbergen toezichthouder van een regionale bank, een woningstichting en een overheids-NV. Prachtige bedrijven, met hun wortels in Voorne-Putten, waar hij veel bestuurlijke kennis en ervaring heeft opgedaan en een gigantisch netwerk heeft opgebouwd.

Sparren over uw strategie?

Onze gespecialiseerde advocaten staan voor u klaar. Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek van 45 minuten, al vanaf €95,- (normaal €170,-)

Bart van Rijsbergen

0181 61 16 77

Meer informatie nodig?

Vul hieronder uw naam en telefoon nummer achter. Wij bellen je dezelfde werkdag nog terug!