Erfrecht

Na het overlijden van een dierbare moet de nalatenschap afgewikkeld worden. Een nalatenschap is het vermogen dat de overledene achterlaat en dat onder de erfgenamen verdeeld moet worden. Geschillen bij deze afwikkeling vergroten enkel het verdriet. VR-Advocatuur te Spijkenisse ondersteunt u als advocaat erfrecht in deze moeilijke periode. Het oplossen van de conflicten staat voorop. U vertelt, wij luisteren, adviseren en begeleiden. Een adviesgesprek voor direct juridische hulp is al mogelijk vanaf € 95,–

Testament

De aanwezigheid van een testament betekent niet dat alles direct duidelijk is. Twijfelt u aan de geldigheid van een testament, heeft u vragen over de rechten en/of plichten als erfgenaam, of heeft u een legaat gekregen, maar de erfgenamen willen niet uitkeren? Zelfs wanneer de gemoederen verhit raken brengt VR-Advocatuur te Spijkenisse de opties in kaart. Als u geen reële zaak heeft, hoort u dat ook.

Advocaat erfrecht in Spijkenisse

Het erfrecht is een complex rechtsgebied. Als er geen testament is moet de erfenis worden verdeeld op basis van de wet. Iedere nalatenschap is verschillend en bij conflicten of onduidelijkheden is een advocaat erfrecht onmisbaar om de afwikkeling van de nalatenschap tot een goed einde te brengen. Benieuwd naar wat VR-Advocatuur te Spijkenisse voor u als advocaat erfrecht kan betekenen? Met een open vizier uw zaak bekijken en de tijd nemen voor u en uw verhaal. Om uiteindelijk voor u het beste resultaat te behalen. Sta sterk.

Heeft u nog vragen?

Onze gespecialiseerde advocaten staan voor u klaar. Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek van 45 minuten, al vanaf €95,- (normaal €170,-)

Bart van Rijsbergen

0181 61 16 77

Meer informatie nodig?

Vul hieronder uw naam en telefoon nummer in. Wij bellen u dezelfde werkdag nog terug!