De erfrecht advocaat in Spijkenisse

In Spijkenisse staat u sterker met VRP Advocaten. Met specialisten in tal van wetsgebieden kunnen wij u altijd een deskundige rechtsbegeleiding op maat verlenen. Een van die specialisaties is het erfrecht, waar we optreden voor particulieren en bedrijven. U vertelt en wij luisteren, adviseren en begeleiden. Met scherpe tarieven en een analytische blik zorgen we ervoor dat uw verhaal alle rechten krijgt.

Advocaat voor erfrecht

Binnen het wettelijk erfrecht kan VRP Advocaten u helpen met alles wat u aanbelangt als erflater- of ontvanger. U kunt ons advies inwinnen over het correct opstellen van uw testament of het vereffenen of verkrijgen van uw erfenis. Maakt u zich zorgen over een correcte afhandeling van uw testament, dan kunt u ons aanstellen als testamentair uitvoerder. We gaan dan uw erfenis verdelen op een juiste, wettige manier en volgens uw precieze wensen. VRP Advocaten behoudt altijd een klare kijk, zelfs wanneer de gemoederen verhit raken en de wet minder houvast biedt over hoe de verdeling van de alatenschap moet verlopen.

Advies over bedrijfsrecht

Niet alleen binnen het familierecht kunnen wij u bijstaan, we bieden ook  dvies over bedrijfsrecht. Hier assisteren we grotere ondernemingen, maar ook MKB’ers en ZZP’ers. We bekijken ook graag het grotere plaatje en staan u bij in alle domeinen die uw vrijheid als ondernemer garanderen: van fiscaliteit over incasso tot de algemene rechtsvoorwaarden voor uw dienstverleningen. VRP Advocaten is er voor uw bedrijf.

Zoekt u een erfrecht advocaat in Spijkenisse?

Onze rechtsspecialisten staan voor u klaar. Een adviesgesprek voor directe  uridische hulp kan bij ons al vanaf € 95,-. Maak hier uw afspraak en reken op de deskundigheid van VRP Advocaten. Samen staan we sterker en brengen we uw zaak tot het juiste einde.

Direct zakelijk juridisch advies nodig?

Onze gespecialiseerde advocaten staan voor u klaar. Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek van 45 minuten, al vanaf €95,- (normaal €170,-)

Bart van Rijsbergen

0181 61 16 77

Meer informatie nodig?

Vul hieronder uw naam en telefoon nummer in. Wij bellen u dezelfde werkdag nog terug!